Πως η μίσθωση οχήματος με το πρόγραμμα μήνα – μήνα από την Thessaloniki – Cars, σας λύνει τα χέρια.

Καλέστε μας σήμερα στο 6970000555 για οποιαδήποτε ερώτηση σας !!!

Το αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο που μας έχει λύσει τα χέρια εδώ και χρόνια και αποτελεί τον σύμμαχο μας στην εργασιακή και οικογενειακή καθημερινότητα.

Πολλές φορές όμως ο σύμμαχος αυτός είτε παθαίνει βλάβες που το αναγκάζουν να ακινητοποιηθεί για καιρό, είτε έρχεται η ώρα του για αλλαγή και παραγγέλνουμε το καινούργιο όχημα, το οποίο χρειάζεται μήνες για να έρθει στα χέρια μας.

Αυτά και πολλά ακόμα ανάλογα προβλήματα, έρχεται να λύσει η ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα από την ThessalonikiCars.

Με 3 γρήγορα βήματα, μπορείς να έχεις άμεσα αυτοκίνητο στα χέρια σου.

  • Επισκέπτεσαι την ThessalonikiCars, και με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαλέγεις το αυτοκίνητο που θέλεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου.
  • Επιλέγεις το πρόγραμμα ενοικίασης αυτοκινήτου με το μήνα, και με βάση το αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει, ενημερώνεσαι για το μηνιαίο μίσθωμα που πρέπει να καταβάλλεις.
  • Υπογράφεις τα απαραίτητα έγγραφα, πήρες το κλειδί και έφυγες…

Δεν απαιτείται καμία εγγύηση μισθωμάτων σε μετρητά, μέσω πιστωτικής κάρτας ή έλεγχος στα οικονομικά σας στοιχεία, πλεονεκτήματα που κάνουν την ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα  ακόμα πιο εύκολο να αποκτηθεί όταν το χρειάζεστε.

Όταν δεν χρειάζεσαι άλλο το αυτοκίνητο, το επιστρέφεις άμεσα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, πέραν των ημερών που το είχες στην κατοχή σου. Αρκεί να μας έχεις ειδοποιήσει 10 ημέρες πριν.

Οι τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου με το μήνα, ξεκινάνε από 300€ και μεταβάλλονται ανάλογα τον τύπο του οχήματος που θα επιλέξεις.

Δεν υπάρχουν ψιλά γράμματα και οι όροι ενοικίασης είναι ξεκάθαροι, χωρίς να επιβαρύνουν την τσέπη σας με κρυφές ή επιπλέον χρεώσεις.

Το πρόγραμμα ενοικίασης αυτοκινήτου με το μήνα ισχύει από 1 Σεπτεμβρίου 2024 έως και 15 Απριλίου 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας και το πιθανότερο είναι ότι θα φύγετε με το νέο όχημα σας με πρόγραμμα μήνα – μήνα από την ThessalonikiCars.

Καλέστε μας σήμερα στο 6970000555 για οποιαδήποτε ερώτηση σας !!!