Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, μπορούμε να επιλέξουμε για εσάς, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, το αυτοκίνητο της επιλογής σας και να σας το παρέχουμε! Μας λέτε απλά τις απαιτήσεις σας ως προς την μάρκα, το χρώμα, το καύσιμο, τα χιλιόμετρα, τη χρονολογία και ότι άλλο επιθυμείτε, το βρίσκουμε για λογαριασμό σας και μπορείτε να το αγοράσετε, να το αποκτήσετε με την μορφη leasing ή και να το αγοράσετε με δόσεις εκτός τραπέζης!

1. Άμεση αγορά τοις μετρητοίς!

2. Leasing!

Δίνετε μια μικρή προκαταβολή και ένα μηνιαίο μίσθωμα ανάλογα την αξία του αυτοκινήτου. Μπορείτε να το κρατήσετε όσο καιρό εσείς επιθυμείτε, να το αλλάξετε όποτε εσείς επιθυμείτε η να το αγοράσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Μέσα στο μηνιαίο μίσθωμα είναι όλα τα έξοδα όπως:

  • Ασφάλεια
  • Τέλη Κυκλοφορίας
  • Service
  • Λάστιχα

Μπορούμε να βρούμε οποιοδήποτε ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο επιθυμείτε, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια ως προς τη μάρκα, το χρώμα, τη χρονολογία, το καύσιμο, το χιλιόμετρα, κτλ

3. Αγορά με δόσεις εκτός τραπέζης!

Μπορούμε να βρούμε για εσάς οποίο αυτοκίνητο εσείς επιθυμείτε, σύμψωνα με τα δικά σας κριτήρια και να το αγοράσετε με δόσεις.

Προϋποθέσεις:
-Πρέπει να έχετε το ποσό της μισής αξίας του αυτοκινήτου.
-Τα αλλά μισά σας τα χρηματοδοτούμε εμείς, και τα αποπληρώνετε κάθε μήνα.

Παράδειγμα: Αν υποθέσουμε ότι το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει κοστίζει 10.000€ εσείς πρέπει να έχετε τα 5.000€. Τα υπόλοιπα 5.000€ τα κάνουμε δόσεις, μεταξύ μας!