Αυτό είναι το «Παγκόσμιο Χρώμα Αυτοκινήτου για το 2024»

Όπως κάνει σταθερά την τελευταία δεκαετία, η Axalta, προμηθευτής χρωμάτων των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτου, ανακοίνωσε την κορυφαία απόχρωση της χρονιάς!

 

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Axalta, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές χρωμάτων αυτοκινήτου στον κόσμο, όπου συνεργάζεται με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ανακοίνωσε το «Παγκόσμιο Χρώμα Αυτοκινήτου για το 2024». Για πρώτη φορά στη δεκαετή πορεία του «θεσμού» το χρώμα που επιλέχθηκε φέτος είναι απόχρωση του μαύρου και ονομάζεται Starry Night (Έναστρη νύχτα).

 

 

 

Σύμφωνα με την Axalta η συγκεκριμένη απόχρωση ξεχωρίζει με τις γαλάζιες και ασημί νιφάδες που «παραπέμπουν στα βάθη του σύμπαντος και στην εξερεύνηση του διαστήματος. Το μαύρο αντιπροσωπεύει τη φαντασία και την επιθυμία να φτάσεις σε νέα ύψη. Ως δυναμική απόχρωση το Starry Night ξεπερνά τα κλασικά και μοντέρνα στιλ σχεδίασης και εναρμονίζεται με άλλα χρώματα, μοτίβα και υφές».

Dan Benton, Senior Manager Global Color της Axalta, λίγο μετά την ανακοίνωση του κορυφαίου χρώματος για το 2024, δήλωσε: «Το μαύρο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές χρώμα αυτοκινήτου παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε μια μαύρη απόχρωση ως το ‘Παγκόσμιο Χρώμα Αυτοκινήτου για το 2024’».

Η Axalta παρουσίασε πρώτη φορά το «Παγκόσμιο Χρώμα της Χρονιάς» το 2015 με το κόκκινο Radiant. Έκτοτε κάθε χρόνο μια ομάδα ειδικών της εταιρείας συνεργάζεται για να παρουσιάσει μια μοντέρνα και ανερχόμενη απόχρωση για την αυτοκινητοβιομηχανία.

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

πηγή : caranddriver.gr