Κάθε πότε αλλάζετε τους υαλοκαθαριστήρες;

Η ορατότητα είναι το σημαντικότερο πράγμα στην οδήγηση. Γι’ αυτό το λόγο οι υαλοκαθαριστήρες είναι από τα σημαντικότερα ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο που δεν πρέπει να αμελείτε.

Γιατί πρέπει να αλλάζετε συχνά τους υαλοκαθαριστήρες;

 

  1. Για να εξασφαλίζετε ασφαλείς συνθήκες οδήγησης

Η ορατότητα στο αυτοκίνητο είναι το Α και το Ω. Για να επιτύχετε ασφαλείς συνθήκες οδήγησης, οι υαλοκαθαριστήρες θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
Tip: Αντικαταστήστε τους υαλοκαθαριστήρες σας μετά το καλοκαίρι, ώστε να έχετε άψογη ορατότητα σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης κατά τις χειμερινές διαδρομές.

  1. Για να εξασφαλίζετε άριστη ποιότητα καθαρισμού παρμπρίζ

Όσο περισσότερο οι υαλοκαθαριστήρες σας βρίσκονται σε καλή κατάσταση τόσο περισσότερο δεν θα αφήνονται ενοχλητικά σημάδια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

  1. Για να έχετε άνεση

Όταν το λάστιχο των υαλοκαθαριστήρων αρχίζει να σκληραίνει, αρχίζει να ακούγεται ένας ενοχλητικός θόρυβος. Εκτός του ότι αυτό αποτελεί ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι οι υαλοκαθαριστήρες χρειάζονται αλλαγή, αν θέλετε να εξασφαλίσετε περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της οδήγησης, θα πρέπει να μεριμνήσετε εγκαίρως για την αντικατάστασή τους.

Κάθε πότε όμως πρέπει να αλλάζετε τους υαλοκαθαριστήρες;

Ο χρόνος αλλαγής των υαλοκαθαριστήρων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το πιο σύνηθες διάστημα αλλαγής τους, είναι μία φορά το χρόνο. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε φθορά των υαλοκαθαριστήρων νωρίτερα από το προβλεπόμενο διάστημα, θα πρέπει να τους αντικαταστήσετε για να συνεχίσετε να απολαμβάνεται άριστη ορατότητα και ποιότητα καθαρισμού.

PROTIP: Αγοράστε την καλύτερη ποιότητα υαλοκαθαριστήρων

Στο autoplanet.gr, θα βρείτε τους υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin, οι οποίοι παρέχουν άριστη ποιότητα καθαρισμού σε κάθε σημείο του παρμπρίζ. Γιατί να επιλέξετε τους υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin; Είναι απλό!

  1. Γιατί παρέχουν περισσότερη άνεση

Οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin είναι με αεροδυναμικό σχεδιασμό κι έτσι έχουν μειωμένο θόρυβο.

  1. Γιατί παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Χάρη στην ομοιόμορφη πίεση επαφής, οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin παρέχουν ομοιόμορφη φθορά κι έτσι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  1. Γιατί παρέχουν εύκολη εγκατάσταση

Οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin, παρέχουν εύκολη εγκατάσταση χάρη στο προσυναρμολογημένο προσαρμογέα. Επιπλέον, στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπάρχει QRCodeμε σχετικό βίντεο εγκατάστασης των υαλοκαθαριστήρων.

πηγη: autotriti.gr