Τα πάντα για τη σωστή επιλογή παιδικού καθίσματος [video]

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Γιατί είναι σημαντική η επιλογή του κατάλληλου παιδικού καθίσματος; Τι σημαίνει αυτό από άποψης ασφάλειας και πόσο εύκολη μπορεί να κάνει τη ζωή του γονιού; Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις.

Ένα παιδικό κάθισμα αποτελεί βασικό εξοπλισμό για κάθε νέα οικογένεια. Είτε μιλάμε για βρέφη, είτε για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού, θα πρέπει πάντοτε να μετακινούνται σε ειδικά καθισματάκια. Είναι λάθος να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να τα κρατάει στην αγκαλιά του ή απλά να τα δέσει με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, θα μάθετε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από τις μετακινήσεις των παιδιών με αυτοκίνητο, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις των παιδικών καθισμάτων. Τις κατηγορίες που υπάρχουν, τις προδιαγραφές αλλά και τις ευκολίες που προσφέρουν.

Στο τέλος της μέρας η επιλογή του κατάλληλου παιδικού καθίσματος απαιτεί λίγο χρόνο και αναζήτηση από τον κάθε γονέα. Μην αρκείστε να επιλέγετε με βάση το χρώμα ή την επωνυμία, καθώς επίσης μην στρέφεστε στη χρήση μεταχειρισμένων καθισμάτων από φίλους και συγγενείς.

ΠΗΓΗ: drive.gr