Το Mini V8 M της Lazareth είναι ένας από τους πιο περίεργους τρόπους να ξοδέψεις 140.000 ευρώ.

Η γαλλική εταιρεία Lazarerth παρουσίασε ένα πρωτότυπο με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Mini Moke, τοποθετώντας κάτω από το καπό του λιλιπούτειου οχήματος κινητήρα V8 της Maserati!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ο V8 4,7 λίτρων που προέρχεται από την Maserati GranTurismo, αποδίδει 460 PS και 520 Nm ροπής. Σύμφωνα με την εταιρεία, διατηρήθηκε το ρομποτιζέ κιβώτιο της Maserati με paddles αλλαγής σχέσεων πίσω από το τιμόνι. Οι πολυάκτινες ζάντες 17″ και τα πολύ φαρδύτερα ελαστικά είναι απαραίτητα για να περάσει όλη αυτή η δύναμη στο δρόμο, αν και είμαστε σκεπτικοί για την οδική συμπεριφορά ενός οχήματος που συνδυάζει τόσα πολλά άλογα με τόσο κοντό μεταξόνιο. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις, το αμάξωμα από αλουμίνιο που διατηρεί τον κλασικό σχεδιασμό και το σπαρτιάτικο εξοπλισμό, το Mini V8 M ζυγίζει μόλις 850 kg.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lazarerth ασχολείται με το συγκεκριμένο όχημα, καθώς το 2017 είχε κατασκευάσει 10 μονάδες ενός αμφίβιου οχήματος εμπνευσμένου από το Mini Moke. Το μοναδικό Mini V8 M πωλείται έναντι 140.000 ευρώ ενώ δεν είναι νόμιμο για χρήση στο δρόμο.

Να θυμίσουμε πως το γνήσιο Mini Moke της BMC ήταν μια ανοιχτή έκδοση του Mini με διαφορετικό αμάξωμα, η οποία παρήχθη στη Μ.Βρετανία (1964-1968), στην Αυστραλία (1966-1982) και στην Πορτογαλία (1980-1993).

Ευχαριστούμε! Η ομάδα του thessaloniki-cars.gr.

Κάνουμε ευκολίες πληρωμής για την αγορά του αυτοκινήτου σας ! Η έδρα μας είναι στην Θεσσαλονίκη .

Αυτοκίνητα με συναλλαγματικές .

Αυτοκίνητα με δόσεις .

Αυτοκίνητα με γραμμάτια .

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων .

Leasing αυτοκινήτων .