Βάλε τέλος στα θαμπωμένα τζάμια

Δώσε τέλος στα θαμπωμένα τζάμια. Δες 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να έχεις καθαρό παρμπρίζ κατά τις βροχερές και κρύες ημέρες.

Από το κλίμα στο φουλ μέχρι την πατάτα & τον αφρό ξυρίσματος!

Το θαμπωμένο παρμπρίζ κατά τις βροχερές μέρες, είναι ένα από τα πιο «εκνευριστικά» πράγματα που μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει κανείς στις μετακινήσεις του, μαζί με την αυξημένη κίνηση των δρόμων βέβαια. Για την δεύτερη περίπτωση η υπομονή είναι το μοναδικό στοιχείο που πρέπει να έχετε εφοδιαστεί, ωστόσο για το πρώτο επειδή τίθεται και θέμα ασφάλειας πρέπει να είστε πιο αποτελεσματικοί. Παρακάτω θα δείτε 5 πράγματα τα οποία πρέπει να κάνετε για να έχετε καθαρή την… όρασή σας.

Γιατί θολώνει το παρμπρίζ;

H διαφορά θερμοκρασίας (χαμηλή έξω και πιο υψηλή μέσα στο αυτοκίνητο) είναι ο κύριος λόγος που συναντάμε θαμπωμένα παρμπρίζ τους χειμερινούς μήνες. Ο θερμός αέρας στο εσωτερικό από το καλοριφέρ ή την ανάσα μας ακόμα δημιουργεί το πρόβλημα του θολωμένου παρμπρίζ περιορίζοντας την ορατότητά μας. Η βροχή ενισχύει το πρόβλημα αυτό, αφού πέφτοντας πάνω στο παρμπρίζ μειώνει κι άλλο την θερμοκρασία του, αυξάνοντας όπως είναι λογικό ακόμα περισσότερο την διαφορά θερμοκρασίας.

 

ΠΗΓΗ : autotriti.gr

Ευχαριστούμε! Η ομάδα του thessaloniki-cars.gr.

Κάνουμε ευκολίες πληρωμής για την αγορά του αυτοκινήτου σας ! Η έδρα μας είναι στην Θεσσαλονίκη .

Αυτοκίνητα με συναλλαγματικές .

Αυτοκίνητα με δόσεις .

Αυτοκίνητα με γραμμάτια .

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων .

Leasing αυτοκινήτων .